Menu

Euskadiko Turismo Ataria

 

Enogastronomia

Sagardotegiak Euskadin

Setien

  • Setien Sagardotegia

Setien

Miguel Setienek 1920. urte inguruan sortutako sagardotegi honen kudeaketa haren senideek egiten dute oraindik. Jantokian, 90 pertsona sartzen dira, eta txotx garaian bakarrik dago irekita; hots, urtarrilaren amaieratik apirilaren hasierara. Hilabete horietan upeletik zuzenean ateratako sagardoa zerbitzatzen da, eta, gure herri tradizio gastronomikoarekin bat eginez, sagardotegiko menua dastatzeko aukera eskaintzen da, hau da: bakailao tortilla, bakailaoa piperrekin eta txuleta, eta postrerako gazta, intxaurrak eta menbrilloa. Sagardotegian, gaur egun, 90.000 sagardo litro egiten dira. Botilatutako sagardoa sagardotegian bertan eros daiteke, urte osoan.


Eskaintzak

Irisgarritasuna
Eskaintzak
Itzultzea
Non

Datu interesgarriak

Helbidea:

Gurutzeta Berri, "Moko" - Oztaran auzoa  - 20130  Urnieta

Telefonoa:   +34 943 551 014Telefonoa:  

+34 943 551 014

Helbide elektronikoa:

sidrassetien@gmail.com

Euskadi, auzolana