Esperientziak aukera ematen dizu Kantauriko kontserba-tradizioa ezagutzeko, antxoillak artisau eran kontserban jartzeko eta euskal marinel-kulturan errotuen dagoen tradizioetako batean murgiltzeko.
Eta, jakina, ezinbestekoa duzu itsasoak eskaintzen dizkigun mokadutxoak ere dastatzea.
Pasaian, artisau eran kontserbak egiteko tailerraz gain, benetako arrantzale sentituko zara Mater museo ontzian. Kantauriko atunontzi klasiko horrek panoramika bikaina eskainiko dizu, itsasoak euskaldunontzat duen esanahiaz jabe zaitezen.
Datu orokorrak
- Bisitaldi gidatua Mater museo-ontzia ezagutzeko
- Arraina artisau eran kontserban jartzeko tailerra
- Mokadutxoa ontzian.
Joan-etorria esperientziaren tokiraino.
4 eta 6 artean, aukeraren arabera.
2 ordu
Urte osoan
Ingelesa, Frantsesa, Gaztelania, Euskara
Gomendioak