Gastronomia

Ohiko Jakiak Euskadin

Euskal Pastela

  • Euskal Pastela
    Euskal Pastela

Euskal Pastela

Osagaiak: Arrautza bat
2 gorringo
Azukrea 200 g
Irina 250 g
Gurina 200 g
Limoi birrindura
Cointreau
Mahaspasak
Orejoiak
Pastel krema

Elaborazioa:

Azukre, gurina, irina, gorringoak, limoi birrindura eta Cointreau zarrapadaz - honelako ordenan - nahasketa hanpatu bat lortu hagadun irabiagailua erabiliz. Molde biribil desmuntagarri bat gurina eta irinaz estali. Gero masa arin batekin estali eta hozten utzi. Beste aldetik, zenbait orejoi txikituak eta pasak pastel kremarekin nahastu. Mezkla hori lehen prestatutako moldean bota eta masa gehiagorekin estali. Pastela arrautza irabiatuz estaltzeko pintzel bat erabili eta tenperatura altura laberatu 45 minutuz.

Eskaintzak

Irisgarritasuna
Eskaintzak
Itzultzea
Euskadi, auzolana