Esperientzia honi esker, enologo bihurtuko gara egun batez eta geure ardoa egingo dugu Mañuetako Amador García Upategietan.
Hasteko, upategi baten funtzionamenduari buruzko oinarrizko ezagutzak jakinaraziko zaizkigu, bai eta ardoak egiteko eta ontzeko prozesua ere. Ondoren, tailer bat egingo dugu: geure ardoa egingo dugu, ardo nahasketa guk geuk egin ahal izango dugu, bai eta botilaratu, kortxoztatu, kapsula jarri eta, azkenik, ardoaren etiketa diseinatu ere. Botila etxera eraman ahal izango dugu, familiarekin patxadaz dastatu eta geure ardoaren enologo bihurtu. Amaitzeko, gure ardoetako bi dastatuko ditugu, gosegarri batekin, eta dastatzearen munduan murgilduko gara.
Datu orokorrak
- Tailerra: enologoa egun batez: nahastea, botilaratzea, kortxoztatzea eta etiketa diseinatzea
- Bi ardo dastatzea, aperitiboarekin
Ez du barne hartzen esperientziaren abiapunturako garraioa
6-20
2 ordu
Asteartetik igandera: 11:00 -13:00 (Abuztua itxita)
Informazio gehiago:
Bodegas Amador García
https://visitriojaalavesa.com/producto/enologo-por-un-dia/
945 600 710
Ingelesa, Gaztelania, Euskara