Ezagutu sagardotegietako "txotx" tipikoaren erritua, gozatu menu tradizional batez eta eraman etxera sagardo botila bat.
Sagardoetxean, Euskal Sagardoaren Museoan, "txotxaren" erritua ezagutzeko aukera izango dugu: edalontzia nola hartu, zer inklinazio angelutan jarri, eta sagardoaren kolore eta aroma desberdinak ezagutu.
Gainera, sagarraren eta sagardoaren historia eta errealitatea ezagutuko ditugu. Jarraian, sagardotegira joango gara, ikasitakoa praktikatzeko. Sagardotegia ez da jatetxe bat, berezko jokabide kodeak dituen upategi bat baizik.
Arau erraz horiek bisitarien jakin-mina pizten dute eta ohiturari bizirik eusteaz gain, esperientzia paregabearen kategoriara iristen dira. Sagardotegiko menu tradizional batez gozatuko dugu, honako hauekin: bakailao tortilla, bakailao frijitua piper berdeekin, txuleta, gazta menbrilloarekin, intxaurrak eta sagardoa txotxetik. Esperientzia amaitzeko, sagardo botila bat jasoko dugu opari.
Datu orokorrak
- Bisita Sagardoetxeara, sagardoaren museora.
- Bazkaria edo afaria sagardotegi batean.
- Sagardo botila opari
Ez du barne hartzen esperientziaren abiapunturako garraioa
Ez dago gutxienekorik.
Irekita urte osoan
Kontsultatu ordutegiak
Informazio gehiago: 943 550 575; info@sagardoarenlurraldea.eus
Ingelesa, Frantsesa, Gaztelania, Euskara
Gomendioak