Menu

Euskadiko Turismo Ataria

 

Enogastronomia

Euskadiko Jatetxeak

Mandio

Praktika OnakProduktu Cluba
  • Mandio

Mandio

Mandio jatetxearen platerak euskal sukaldaritza tradizionalean daude oinarrituta, eta inguruko produktu freskoekin egiten dituzte, besteak beste, Idiazabal gazta eta LumaGorri baserriko oilaskoa. Haragiaz eta arrainaz gain, azpimarratzekoak dira etxean egindako gozoak eta pintxoak. Asteburuetan, irailetik aurrera, Tolosako babarrun ospetsuak dasta daitezke.


Zerbitzuak: Txartelarekin ordaintzeko aukera / Terraza / Upeltegia

Eskaintzak

Irisgarritasuna
Eskaintzak
Itzultzea
Non

Datu interesgarriak

Helbidea:

Herriko plaza  - 20214  Zerain

Telefonoa:   +34 943 801 705Telefonoa:  

+34 943 801 705

Edukiera:

Jantokian 23 eta udako terrazan 30

Euskadi, auzolana