Gasteizko erdialdean, okela eta arraina erreak dastatzeko leku ezin hobea da. Euskal sukaldaritzaren zenbait proposamen ere eskaintzen ditu eta aipatzekoak dira bertako pintxo eta patata-arrautzopilak, hainbat sari irabazi izan dituzte eta. Taberna eta bi zatitan banatutako jantokia dauka. Lehendabizikoan, nekazal girokoa, sagardotegiko menua ematen dute eta hiru kupela daude bertatik sagardoa hartzeko. Bigarrenean, kartako okela eta arrain eskaintza zabala har daiteke. Ardo karta luzea dute eta txotx egin ahal da. Ez dago aparkalekurik. ORDUTEGIA: Astelehenetik ostiralera: 10:00-24:00 Asteburuak: 9:00-01:00
Zerbitzuak: Aire egokitua / Txartelarekin ordaintzeko aukera / Jatetxea
Datu interesgarriak
Prado, 18
- 01005
Vitoria-Gasteiz
190