Menu

Euskadiko Turismo Ataria

 

Enogastronomia

Ardo upeltegiak Euskadin

Pascual Berganzo

Produktu Cluba
  • Upeltegiaren aurrealdea

Pascual Berganzo

Bere ahaideengandik mahastizain gisa lortutako esperientziaren ostean, Eduardo eta Jose Ignacio Pascual Berganzok upeltegi hau eraikitzea erabaki zuten 1982an, kalitate handiko ardoak ekoiztu eta merkaturatzeko. Guztira 70 hektarea mahasti lantzen dituzte: 60 hektarea propio eta beste 10 errentan hartutakoak. Ardoak beratze karbonikoaren bidez egiten dituzte, Arabako Errioxan ohitura den moduan. Ardo beltza, zuria, ekologikoa eta gorria ekoizten dute.


Zerbitzuak: Ardo-dastatzea / Txartelarekin ordaintzeko aukera / Ardoen salmenta / Bisita gidatuak / Jangela pribatua / Upeltegia

Eskaintzak

Irisgarritasuna
Eskaintzak
Itzultzea
Non

Datu interesgarriak

Helbidea:

Alto de las Heras kalea, 1  - 01307  Samaniego

Telefonoa:   +34 945 623 337Telefonoa:  

+34 945 623 337

Helbide elektronikoa:

bodegas@pascualberganzo.com

Euskadi, auzolana